• Головна
  • Чоловік, який провокував співробітників ТЦК у Запоріжжі, видалив відео і перепросив
08:10, 23 квітня

Чоловік, який провокував співробітників ТЦК у Запоріжжі, видалив відео і перепросив

Чоловік, який провокував співробітників ТЦК у Запоріжжі, видалив відео і перепросив

Чоловік, який в запоріжжі чіплявся до військовослужбовців ТЦК та СП, провокував їх та знімав все це на відео, видалив ролик зі свого акаунту в TikTok та записав новий під назвою «Відео з ТЦК більше не буде».

Про це повідомляє 061.

Чоловік розповів, що після публікації відео з представниками ТЦК, він отримав багато хейту. Він звернувся до військовослужбовців ТЦК, намагаючись вибачитись.

- Якщо я дійсно зачепив чиїсь інтереси, представників ТЦК – пацани, я реально не хотів. У мене багато роликів, де я просто з вами спілкуюсь і в мене велика уважуха. Навіщо ви все перевертаєте і робите так, що я поганий. Мужики, я особисто до вас, хто на цьому відео був, я хочу щоб ви поставились з розумінням, я особисто у ваш бік нічого поганого не маю. Я підходив просто і хотів спілкуватись. На що ви посилаєтесь, які закони – це людям цікаво, - пояснив чоловік.

Як раніше писав 061, днями в Тік-Ток опубліковано відео, на якому біля одного з торгівельних центрів Запоріжжя чоловік в чорному спортивному костюмі підійшов до військовослужбовців ТЦК та СП та вимагав від них відповіді на свої запитання. Потім він заявив, що військовослужбовці розмахували руками. В ТЦК це назвали підготовленою провокацією та готували заяву до правоохоронних органів.

Чоловік, який провокував співробітників ТЦК у Запоріжжі, видалив відео і перепросив , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ТЦК #відео #провокація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...