• Головна
  • На окупованій частині Запорізької області загарбники проводять призов на строкову службу
10:30, 30 квітня

На окупованій частині Запорізької області загарбники проводять призов на строкову службу

На окупованій частині Запорізької області загарбники проводять призов на строкову службу

На окупованих територіях Запорізької області вперше відбувається призов на строкову службу до лав армії РФ.

Про це в етері телемарафону «Єдині новини» повідомив голова ЗОВА Іван Федоров, передає 061

Підготовка до примусової мобілізації почалася пів року тому. У Мелітополі, Бердянську, Енергодарі були створені так звані військкомати. У селах та селищах – призовні пункти. А там, де не могли організувати повноцінний призовний пункт, то почали робити такі призовні столи.

«У такий спосіб фіксували весь мобілізаційний ресурс для того, щоб займатися призовом у армію РФ, як тільки проведуть вибори терориста Путіна. Так воно і сталося. Одразу після того, як вони провели вибори, вони підписали вимоги до призову на строкову службу віком від 18 до 30 років. Також в чому є особливість: раніше для призову були обмеження з тимчасово окупованих територій і там не проводився призов. Але в цьому році призов проводиться в тому числі і на тимчасово окупованих територіях. Тож тепер вони намагаються призвати 150 тисяч призовники. Це лише офіційна цифра з усієї РФ, але насправді фокус вони роблять в тому числі на тимчасово окуповані території для того, щоб забрати наших мешканці», - наголосив Федоров.

Ще у 2022 році окупаційний губернатор Євгеній Балицький для росЗМІ заявляв, що як мінімум 5 років людей з ТОТ не призиватимуть до армії. Але це також виявилося фейком.

«Єдиний спосіб уникнути мобілізації – виїзд з окупованої території. В разі, якщо це не вдалося – за першої ж нагоди треба здатися українським спецслужбам», – зазначив Іван Федоров.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що СБУ встановила особи псевдо правоохоронців, які фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях Запорізької області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#окупанти #строкова служба #мобілізаційний ресурс #зміни #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...