• Головна
  • Іван Федоров представив команду нових заступників
09:15, 2 травня

Іван Федоров представив команду нових заступників

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров представив нових заступників.

Про це стало відомо під час брифінгу в ЗОВА, передає 061.

Першим заступником став Михайло Семікін, який з 2019 року працював керуючим справами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, до цього з 2016-го – начальником відділу культури Мелітопольської міської ради. В ЗОВА він буде опікуватися напрямком освіти і культури.

Наталія Будяк стала заступницею з питань охорони здоров'я. До цього вона працювала директоркою Східного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України та в Дніпропетровській ОДА.

"В її структурі повноважень буде безпосередньо Департамент охорони здоров'я, Департамент соціального захисту і ветеранська політика, що є точно пріоритетним напрямком роботи сьогодні для обласної адміністрації. Це кваліфікована спеціалістка, яка працювала в ті складні часи, коли проходила реформа закладів охорони здоров'я, реформування їх", - прокоментував Федоров.

Третім заступником став Олександр Щербаков. Він буде опікуватися питаннями комунікації з військовими, надання допомоги захисникам та питаннями безпеки. До цього Щербаков працював заступником міського голови Мелітополя.

"Досвід, який ми здобули на базі мерії Мелітополя, то є досвід, якому немає аналогів на території Запорізької області. Наведу простий приклад. За 2023 рік нам вдалося організувати та мобілізувати допомогу для військових частин в сумі більш ніж 250 мільйонів гривень і загальне охоплення було більш ніж 80 військових частин", - прокоментував він.

Залишається на своїй посаді заступника також Руслан Мовчан та Євген Мироненко.

Раніше ми писали про те, що значно скорочено апарат Запорізької обласної ради. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Федоров #заступники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...