• Головна
  • Інформація про здачу Запоріжжя це вороже ІПСО, - Іван Федоров
09:13, 27 квітня

Інформація про здачу Запоріжжя це вороже ІПСО, - Іван Федоров

Росія запускає інформаційно-психологічні операції (ІПСО) про просування на Запорізькому напрямку та здачу Запоріжжя, щоб посіяти паніку серед населення.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

- Пік цього ІПСО був на початку - в середині березня, коли ворог здійснив масовану атаку як на Запоріжжя, так і на всю нашу державу, до того ж повторив її через декілька днів. І дійсно, через свої канали комунікації ворог масовано запускає ІПСО і про те, що буде постійний блекаут і про те що неможливо буде знаходитись і про те, що він буде просуватись по Запорізькій лінії фронту як і по всім іншим. Це така мета ворога – посіяти паніку для того, щоб в нас внутрішні проблеми стали більшими за зовнішні і для того щоб населення було просто в паніці, - сказав Федоров.

Очільник області наголосив, що ці чутки не мають під собою ніяких підстав, а найкращий спосіб протидії ІПСО – допомога військовим.

- Щодня спілкуючись з військовими сьогодні немає жодних підстав говорити про те, що щось відбувається надзвичайне на території Запорізької області, - підсумував Федоров.

Як раніше писав 061, в Запоріжжі та області побудують 10 підземних шкіл.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запоріжжя #війна #ІПСО #дезінформація #Іван Федоров
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...